Tuesday, July 16, 2013

:: I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com ::


Assalamualaikum..


Tengok banner kat atas pun dah tau kan pasal aper?hee dah lama x join giveaway, so kali nie hanya nak mencuba nasib sempena barakah bulan ramadhan 2013.huhu kalau siapa2 nak join boleh klik banner di atas untuk mengetahui syarat2 penyertaan dan hadiah2 giveaway yang lumayan yang bakal diberikan okeay? kalau malas sangat nie aku bagi link nyer..




p/s : rugi kalau xjoin,hehe
*maaflah kalau entry simple sangat, aku pun bukan reti sangat menulis panjang2,melainkan buat karangan time exam jerk :p

1 comment:

  1. Datang follow awak n nak jemput awak join GA ni..

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-era.html (akhir Ramadhan)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html (19/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html (31/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-raya-by-anemzahar-and-friends.html (22/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html (1/9/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-by-nurrul-ellani.html (10/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html (31/10/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html (1/10/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html (30/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-hari-raya-datang-lagi.html (20/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html (15/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-ramadhan.html (15/8/2013)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/simple-giveaway-by-hannan.html (21/8/2013)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/contest-mega-raya-teka-syiling-raya.html (5/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/raya-giveaway-by-iman-zakaria-sabrina.html (9/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/ramadhan-giveaway-by-asma-sah.html (18/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/6th-giveaway-by-aimi-wardina.html (sehingga peserta ke80)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/contest-hari-raya-santaikata.html (raya pertama)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-farhan-kerewx.html (18/8/13)

    http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-by-hidayah-ifah.html (20/8/13)



    ** Dalam kurungan tarikh tamat contest/segment/Giveaway tersebut

    ReplyDelete