Tuesday, July 16, 2013

"Double Trouble Giveaway 2013 by SPB & SyahirahFS "



Double Trouble Giveaway 2013 by Syan Punya Belog & SyahirahFS.

Di Sponsor oleh : 



 ++100 HADIAH UNTUK DIMENANGI!!



:: GA Ramadhan Raya by Emas Putih ::


Hadiah
Top Referral - RM50
84 Hadiah untuk dimenangi

Tarikh Mula 10 Julai 2013- 24 Julai 2013 (11:59pm)



:: I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com ::


Assalamualaikum..


Tengok banner kat atas pun dah tau kan pasal aper?hee dah lama x join giveaway, so kali nie hanya nak mencuba nasib sempena barakah bulan ramadhan 2013.huhu kalau siapa2 nak join boleh klik banner di atas untuk mengetahui syarat2 penyertaan dan hadiah2 giveaway yang lumayan yang bakal diberikan okeay? kalau malas sangat nie aku bagi link nyer..




p/s : rugi kalau xjoin,hehe
*maaflah kalau entry simple sangat, aku pun bukan reti sangat menulis panjang2,melainkan buat karangan time exam jerk :p