Friday, December 16, 2011

:: Jiwa Chenta STUFF ::

*ini entry sticky post selama 3 hari *


assalamualaikum..

kali nie aku nak review pasal satu blog shop online. jujur aku kate actually aku wat entry nie pun sbb aku sertai GA End year Random..so kalau ader terkurang info sowryla yea. aku pernah beli online shop tp jarang larh. ok xmo bebel panjang. klu korang nak tahu , JC nie fokus kepada tiga perkara iaitu photoshoot, bengkel grooming and jualaccesories mcm skirt dgn beg,kiut2 n cantik2! korang patut terjah blog ni. aku akan memudahkan korang just perlu klik banner rasmi JCnie korang bleh link pergi online shop JC k..have a nice day!

*aku xtruk pic 2 semua nak korang pergi sndri blog die k!hehe..bijak x taktik aku..huhu <3

2 comments:

  1. dh lme tak shopping on9.kt msia byk yg brg utk pompuan je.hmmm

    ReplyDelete