Monday, November 21, 2011

BODOH! dah dasar gedik 2 memang gedix ar sampai tua. xberubah pun kan. ko xsedar ea yang ko layan 2 saper?! xpuas ngan aper yang ader skrang. xcukup satu?? ko ingat ko dah bagus sangat , bangga larh ramai laki nak kat ko even ko xlawo pun kan. semua ko nak sapu ar. nak tunjuk kat semua orang yang ko nie kegilaan ramai?? bekas pun ko still nak ar. dah ader depan mata nak yang lain. xpayah nak menggedik sangat ar, xpayah nak tunjuk sweet sangat ar, xpayah nak tunjuk ko baik sangat ar. aku tahu ko macam mana. pura-pura jerk banyak. semua nak tunjuk ko sorang jerk ader semua 2 ar. aku xmintak lebih. tolong hargai hak aku, jgn lebih2 boleh??


*maaf bahasa yang kurang sopan sebab aku betul2 xtahan

No comments:

Post a Comment