Monday, April 25, 2011

:: DAMN ! ::

aku kecewa sangat2!!
rasa menyesal pun ader..tapi bender dah lepas nak wat cam ner kan..
nak tau aper yang aku geram sangat2 nie???


FREE CALL yang terbiar cam g2 jerk..arghhhh!!!

cam gnie citer die..
17 APRIL 2011 yang lepas adalah hari jadi aku..
dah aku pakai dua no so dapat la dua free call kan..
MAXIS..free satu hari call untuk no., maxis sajerk..
CELCOM free msg m call seminggu bai! tapi untuk no. yang disenarai 8PAX jela..coz aku gune UPAX..

tapi cayang nyer....
seminggu telah berlalu dan semua bender yang free 2 dibiarkan begitu sahaja...OHh..MY...!
bukan nyer aku xingat tapi aku betul2 BUSY!adoyai....
sampai nak spent masa untuk diri sendiri pun xsempat..

bayangkanlah dalam masa seminggu yang lepas macam2 hal yang perlu diselesaikan..
sampai 2 malam aku xtido wey...
dengan projek bersama ahmad idham, ally iskandar, kelas intensif...
dengan presentation n assignment audit risk, public sector, financial report,BP COM (BLE)..
dengan kuiz ,klas tambahan and exam lagi..
ngan group discussion n meeting yang xabis2 n sampai lewat malam..

kadang2 dalam satu hari byak meeting aku kene attend n terpaksalah korban kan salah satu..kalau member yang memahami xpela,nie yang jenis xpuas hati konon nak bagi keje sama rata maner nak paham aku yang byak bender nak kene handle nie..(budjet bz mcm ahli korpporat..haha)..then xpus ati mula kate blakang...nie yang aku xleh blah nie ngan spesies orang macam nie..tp xpela sbb aku baik aku xamik port pun..ngeee

sekarang aku baru tau yang tugas SETIAUSAHA amat-amatlah banyak yea..xsanggup dah den..kalau biro lain kene wat keje sebelum ans semasa hari kejadian, ader yang baru jalankan tugas semasa hari kejadian..tp bagi s/u sebelum, semasa dan selepas kot!kadang2 tension la gak tapi aku cuba jalankan tanggungjawab nie sebaik yang mungkin..dah nama nyer amanah kan..berat 2..

eh,citer aku nie cam dah menyimpang dari tujuan asal ar..bkan mule2 tadi aku nak citer pasal free call ker..HAHHA ok2,back to the old story...so citer die cam gitu la..hehe xla, means aku xsempat nak gayut ngan my mom,akak aku..member lama..tp dengan segeranya aku telah memotivasikan diri sendiri, dengan mengatakan ...xpela tyra, bukan rezeki ko..ader hikmah yang kite xtahu..kalau bukan sekarang mungkin tahun depan selagi hayat dikandung badan..cheewah...


*plan nak buah puding koktail time birthday aku haru tu, dah siap beli bahan semua..tapi still xwat2 lagi..nak tggu masa yang tul2 free..tp ader ker???skrang bz ngan dinner, ally iskandar then  mggu dpan dah STUDY WEEK!!oh my again....citer psal pding koktail terliur lak aku..heheh


paki kasut tggi 2 inci pun pendek lagi..T_T



bukan aku nak gebang tapi ini buktinya..=p

No comments:

Post a Comment