Friday, March 11, 2011

"Contest:Gambar Paling Sengal by Jamban Comel"

nak join klik banner nie k


hahahahhha......pembuka bicara dengan gelak ketawa memang kiut..ngeng..
hari nie dah braper kli aku update, then smua nyer psal psal contest kan..huuhu
dan pastinyer org yg aku akn tag adalah org yg sama...
zima n deeba..sowry yea,aku tau korang mmg rajin join..ngeee
30 march nie closing date..cpat ar wey join..hahaa
gambar sengal yang aku pertaruhkan adalah seperti di bawah...skema lak


jenng...
jenng..
jenng...

jgn terkejut na..



amik ko!HAHAHA

last but not least..sedikit ucapan dari saya...
"saya seorang yang sengal sebab....rmai kawan-kawan saya cakap saya SENGAL!kadang-kadang saya pun xtau apa yang saya buat dan bakal buat..suker ikut kepala sendiri dan sngat degil rase nyer..hahaha xpadan ngan muker comeay hang tau x..org yg kate. sekian"

7 comments: