Monday, February 7, 2011

::kuala lumpur::

tyra

hari nie satu ari g jalan2 kat kuala lumpur..mmg jalan2 ah,JALAN KAKI..byangkan...nie sbb mak aku nak jln2 sngt kat kl nie..bg aku aper ntah yg ader kat kl nie..sesak,kete cam xgerak2,org rmai yg ntah saper2,mcm2 pesen n mnakutkan lgi2 klu aku sorang2...rase xterjamin keselamatan aku..dah2,back to the point..ckp byk2 tkut melalut bnder lin lak..dah la aku nie klu ckap msti xabz...haha

family abg aku

okeay...ikutkan ari nie abg aku keje,tp die minta la msuk lmbat ckit nak bwk mak aku g jln kl kate nyer..kiteorng pun siap la pgi2 lgi nie...amik ko,kul 900am dah ready..hhuhu msalah la plak,rupe nyer abg aku xtau jln..hampeh!!luper lak nak gtau yg umah abg aku kat SEPANG...ngee so nak dijadikan citer kl tetap pg beb,tp nik KTM ar,,huhu tggal kan kete kat hntian NILAI..grak dri sane smpai KL CENTRAL..biler dah masuk koc 2 baru aku pasan yg koc aku nik 2 khas utk wanita jerk..tp abg aku pun selamba jerk masuk wat xtau,,..haha ader die kesah..ahakss..then nik monorail lak smpai BUKIT BINTANG....2pun smpai sane dah dkat pkul 100pm...smpai2 kiteorng trus mkn kat McDonald....



now..dah knyang smua kami g TIMES SQUARE..aku nie dah brangan abz jap g nak g atm nak kuarkan wit..knon nak shopping bagai..tp aper yg jadi????mmg la jln msuk times square..tp rupe nyer g nik monorail blik g KL CENTRAL!!means trus blik ar...ciitt!!abz angan2ku musnah begitu jerk..nie sbb abg aku rush nak g keje kul 400pm la nie..kate nyer bos die dah msg mara2 nak smpai kul braper..nie mmg tul2 jln,xsmpat nak wat aper2...nak kate window shopping pun xpuas rase nyer..arghhhh....

mak n adik bongsu 

relax tyra.....relax...xper la kali nie aku mrasa la gak cam ner 'jln' kat kl kn...slamer nie nik kete jerk...hahaha think positif kan..hee

No comments:

Post a Comment