Sunday, August 22, 2010

entah ler...

dah lamer xpost blog..actually aku nie mlas nak wat entry,bace org punyer suker la..hehheee
xder bender nak citer,lagipun bz ngan midterm...aduh....stress nyer..
aku klu dah stress tido jela then keje berlambak xsiap..tyra2...

life nie mkin lamer mkin memeningkan aku...org kte slagi mude kite kene enjoy!!org lin plak kate mkin berusia byak kne pkir,mrancang untuk masa depan...bg aku dua2 pnting.time nie la b4 kawin macam2 yang kite nak wat..pg jalan2 sane,jln2 cnie..nak enjoy pun xleh lbih2 tkut lagho..bg aku la..heee pada masa yang samer mrancang untuk masa depan..nak kawin biler,bli umah kat ner,keje aper,wit simpanan ckup ker x..aduh pning la klu nak dpkir2 blik...

mood study entah kemana....(brangan jap....)
dah la..mlas aku nak ngomel pnjang,lg pun aku bkan tau nak citer aper pun..kan2..huhu
k daa...

No comments:

Post a Comment