Friday, April 2, 2010

my soul........

  











jam 5 a.m...n aku msih xtdo lg...ingat nak download citer..tp hampeh jerk..real player aku kne corrupt...nak on9 pun pakai broadband yg lembap....aduih...aper la nsib....





xsedar 2 kejer berlambak..hahhaha


aku cuber cri ide nak citer aper...aku rase nak citer psal fmily aku la....
wlauppun rmai..n klu aku citer mstItalici korang pning nnti...huhu
dah blog aku..nak citer gak..heeeeee

firstly,aku anak ke6 dri 8 siblings....rmaikan...
tp stakat aku knal aku prnah jmper org yg ader 10 n 11 siblings...mmg syok!!!
dsbbkan adik brdik yg rmai...so ank sdare aku pun rmai la...nie yg aku lg pning....
klu dah kmpul satu umah 2....xterlayan..dah la umah kcik..huhu


pic atas nie akak slung aku...dah msuk 3oan kot...anak dah lima..taun nie ader lg baby lg..tp dlm prut la..xkuase dah aku nak mlayan dak2 nie...dgil2 sumgguh!dah la mak sdare die nie cpat tnsion...klu aku dah gram mler la aku mmbbel...heeee (tp aku xnak mara2..nnti cpat tua)
eh,bkan aku nak citer psal dieorang jerk...aduh....
so yg first darjah 6,2nd drjah 4,darjah1 n 4taun,2taun...
dorang duk klntan...amik pic nie pun time kat umah mak sdare...umah die cnntik...2yg amik gmbr..huhu



dah la...mlas citer pnjag2,,,rmai lg aku nak knalkan..yg bwh nie akak aku number 2...duk stu tman ngan mak aku..dieorang spasang suami istri nie la yg tlong ma kat wrung...psal wrung 2 nti la aku citer,,,ehhheh nie psal fmily dlu...aku xingat plak dah braper taun kwin..lg pun aku mlaz nak kire....at least dpt la anak sorang..kcik kan...hhehehe mak nyer debab..anak nyer kiut jerk....nak wat cam ner...dah name nyer rezeki...yg nie umur nyer dlam 29 kot...lpasan diploma poli kb,klate..xdp smbung lg sbb kne bntu ma...cian kan...so aku la hrapan dieorang...aduh...brat nak kne pkul nie wlaupun aku xla pandai maner...
(nampak cam akak aku gdik ckit...die mmg sgaje 2 wat aku skit ati..huuu)

next, my bro....skrang duk kl....keje saner...b4 nie kejer wrung tp xckup kate nyer...cri keje lin...2yg dpt kat kl nuh...age 27..dh dpt dua baby boy...aku xder citer sngat sbb aku xrapat ngan die...heeeeeeee nak tau tgok jela gmbar nieea...uhuiii pic baby bru xder lg coz xsmpat nak amik...








(pic nie jerk yg aku rase lawo even nmpk cam ngah krek idung pun..tuuuttt...)

lg...akak aku num3...yg nie xkawin lg...kte nyer blum smpai seru..nak cri wit byk2 nak blaz jasa ma dlu..baguih la...dri tggu aku yg lmbat ntah biler nie..heeeee yg nie umur 25 dah..warak ckit..dlaman 2 xtau la...hahhaha nak tau knal la sndri..heheh duk batu pahat...blik umah pun jrang..yela...pham2 jela..org keje bz kan...xleh citer lbih2..die tau nti abis aku yg kene...aku dah la xleh kne mara ckit..mleh la air mata nie nak kuar...hurmmmm

 
(org yg dblakang abaikan ^_^)
ader lg 4 termsuk aku...tp aku dah xlarat nak citer dah..smbung lin kli la ea..ngantuk sudah....need time to sleep..sik bik priod..xyah jge2 bgun solat..eheheeh tggu tau.......



xtau!!!

aku xtau nak citer aper...tgok org lin b'citer mcm2...
lg pun aku nie xreti citer klu org 2 xtnyer..
lagi2 pkai alam maya jerk kan..no realiti respons yg aku leh lihat...
tp sbnar nyer aku mmg xreti la nak min blog2 nie...
aduiiih....byk event yg aku lalui tp xtau nak start cam ner...

klu aku g on9 pun stakat bkak fb....bace paper on9(cheewah...)..amik notes and bace gosip artis...huhu
nak citer tp segan...
tyra2...bler ko nak buang rase malu nie...
dah name nyer pemalu nak citer aper ek....
saper2 ajarla aku min blog nie...