Thursday, May 28, 2015

NEW LIFE BEGIN

Assalamualaikum...

Ya Allah,dah lamanya aku xberblog rasa rindu plak.kira2 hampir 2 tahun!! Seriously memang macam2 jadi,kalau nak wt coretan satu hari xckup bleh jadi hikayat 1001 mala.huwaa

The most important part is......
i am now MOTHER FOR TWO KIDS!!
My life totally change 360 degree,can uols imagine it.huuu

#inibaruintro
#waitfornextentryk


Sunday, November 17, 2013

Sunday, August 18, 2013

:: 6 bulan ::

aku xtahu nk kata,tempoh nie akan menyenangkan atau menyakitkan..
sabar tyra,sabar...6 bulan untuk ko bertahan dan bersabar lagi...
mungkin ko xder hak lagi...

*tapi susah ker nk buat aper yang aku suruh?? dah lupa ker,sabar!!!

benda nie betul2 mengganggu emosi, pemikiran dan perasaan aku..macam mana aku nk sabar?????

jangan dengar, itu semua bisikan syaitan,mereka2 semua cuba hasut ko jadi lebih kusut. think positif k!!

how come i can think positive in this kind of situation??????

malas larh layan ko. EMO!!!!

Tuesday, July 16, 2013

"Double Trouble Giveaway 2013 by SPB & SyahirahFS "



Double Trouble Giveaway 2013 by Syan Punya Belog & SyahirahFS.

Di Sponsor oleh : 



 ++100 HADIAH UNTUK DIMENANGI!!



:: GA Ramadhan Raya by Emas Putih ::


Hadiah
Top Referral - RM50
84 Hadiah untuk dimenangi

Tarikh Mula 10 Julai 2013- 24 Julai 2013 (11:59pm)



:: I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com ::


Assalamualaikum..


Tengok banner kat atas pun dah tau kan pasal aper?hee dah lama x join giveaway, so kali nie hanya nak mencuba nasib sempena barakah bulan ramadhan 2013.huhu kalau siapa2 nak join boleh klik banner di atas untuk mengetahui syarat2 penyertaan dan hadiah2 giveaway yang lumayan yang bakal diberikan okeay? kalau malas sangat nie aku bagi link nyer..




p/s : rugi kalau xjoin,hehe
*maaflah kalau entry simple sangat, aku pun bukan reti sangat menulis panjang2,melainkan buat karangan time exam jerk :p

Sunday, June 30, 2013

Malam

Deraian air mata yang mencurah2 membasahi pipiku.
Tdo bertemankan bekas kesatan air mata tiada mahu kering.
Bangkitlah esok dengan mata sembam.

Hanya satu pintaku..esok dapat puasa dengan tenang.amin

Thursday, June 13, 2013

                                  KENAPA?!
                                MENGAPA!?
                                 STRESS!?